FAA att studera flygplan elektronisk användning, tack och lov inte kommer att överväga röstsamtal

Det ser ut som FAA omprövar förbudet mot mobila enheter vara på under flygningar och monterar en regering och industri för att studera frågan. Tack och lov, studien kommer inte att röstsamtal på flygningar. Jag behöver inte höra livshistoria av idiot som inte förstår allmänheten inte vill höra deras konversation och få nog av denna hänsynslös beteende under min dagliga pendla.

Som du vet att du är för närvarande tillsagd att stänga av alla bärbara elektroniska enheter innan start. Jag förstår helt telefoner, surfplattor och datorer, men detta förbud är inte vettigt för en eInk läsare som inte använder någon makt om du vänder sidor och inte avger någon signal om WiFi är avstängd. Jag försöker alltid följa eftersom det inte finns någon anledning att riskera din säkerhet eller andras att hålla en dum enhet påslagen. Med spridningen av mobila enheter är det bra att se FAA är åtminstone ta en ordentlig titt på vad, om något, kan användas säkert på planer och när de kan användas under flygningen.

Studiegruppen kommer att bildas i höst och arbete under de kommande sex månaderna. FAA uppgav att de inte kan göra en omfattande politik, men lämnar det upp till flygbolagen och operatörer. Detta verkar som om det skulle leda till mer förvirring som människor flyger olika bärare, ibland till och med under samma resa.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell