Göra grön på att hjälpa byggnader får grönt

Fas ett av Clinton Climate Initiative (CCI) är ett program som kallas Energy Efficiency Building Retrofit under en grupp av utsedda “energitjänstföretag” har belastat (få det?) Med bedöma byggnader i 40 städer runt om i världen, räkna ut deras energieffektivitet IQ, och göra förbättringar.

Bankverksamhet;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, Artificiell intelligens, Google DeepMind AI för att hjälpa läkare att behandla huvud- och halscancer, säkerhet, Sage dataintrång kan påverka hundratals företagskunder, Enterprise Software, Tech får de Brexit blues som förtroende diabilder

För bakgrund, CCI rapporterar att stadsmiljöer svarar för cirka 75 av energianvändningen i världen, vilket gör dem enorma syndarna i kampen för att minska utsläppen av växthusgaser. En annan siffra som organisationen citerar: Byggnader i dessa städer står för cirka 40 procent av dessa utsläpp (. Även om siffran är, inte helt oväntat, högre i New York och London)

Jag fick veta de företag som kommer att utföra dessa mycket uppmärksammade bedömningar. Och hör och häpna, en av dem kontaktade mig för några veckor sedan, eftersom de har bara lagts till listan över dem som arbetar med CCI.

TAC, aka Schneider Electrics Building Automation Business, har en ganska enkel uppgift: gå in i byggnader och identifiera varje produkt eller driftsprocess som påverkar energianvändningen. Och sedan, rekommendera sätt att göra saker bättre.

Det skulle kunna innefatta nya lampor, ett nytt tak, nya fönster, uppgraderingar HVAC, alternativa energikällor, eller ett energiledningssystem.

Efter en bedömning, kommer företaget upp med förslag på hur byggnadens energiprofil kan göras över liksom finansieringsförslag för att få det gjort. I grund och botten, de pengar som kan sparas på projektet blir fröet pengar som ska investeras i ny teknik för att få saker att hända, säger Wes McDaniel, vice vd för energilösningar för Schneider Electric division. (Processen kallas avtal om.)

Här är några fler detaljer om ett projekt TAC gjorde för ett universitet i Pennsylvania.

Det borde inte förvåna dig att det mesta av energitjänster organisation som CCI arbetar med är anslutna med mega elektriska och VVS-produktbolag. (Vem bättre att rekommendera sina produkter.)

Bortsett från Schneider Electric, de övriga fem företagen är Noresco, Honeywell, Johnson Controls, Siemens och Trane. (Definitivt kolla på Noresco och Trane länkar, som har mer information om detta ämne.)

McDaniel sade en utmaning av en byggnad förvaltningsbolag vill ta på en retrofit står inför är utbildningen av underhållstekniker. Det är något som Green Building Council USA och American Society of Värme-, kyl och luftförhållanden Engineers har förbundit sig att ta itu med i samband med CCI.

Hur grön är ditt hus? Ge mig bra exempel jag kan funktionen här.

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Google DeepMind AI för att hjälpa läkare att behandla huvud- och halscancer

Salvia dataintrång kan påverka hundratals företagskunder

Tech får de Brexit blues som förtroende diabilder