Hands-on med Apple iOS 9 offentlig förhandsgranskning: Åtta saker jag gillar och två jag inte

(Apple), jag har aldrig testat en iOS beta före, men efter att ha läst att det nu finns en offentlig förhandsgranskning jag kunde inte motstå eftersom min iPhone 6 Plus och Apple Watch är min nuvarande favorit mobila enheter.

Det är inte rekommenderat att du installerar detta på din primära enhet, men med tanke på att jag har gott om andra telefoner att falla tillbaka på jag beslutat att ta risken. Det finns några spännande funktioner i iOS 9 som jag ville testa själv.

Apple gick med den stora skärmen smartphone konkurrens förra veckan och de vars liv har förbättrats genom stora bildskärmar kommer att älska den här enheten.

Här är de saker jag gillar med iOS 9 hittills

Här är några saker som fortfarande behöver en del arbete innan hela lanseringen av iOS 9 och förändringar jag inte gillar

Jag kommer att fortsätta att oss iOS 9 och installera uppdateringar som Apple släpper dem. Jag förstår att Siri har fått några större förbättringar, men behöver spendera mer tid att be sina saker under de kommande veckorna. Om det går dåligt, det är en ganska enkel process att komma tillbaka till iOS 8.4 och ansluta sig till massorna.

Kör du iOS 9 på enheten? Om så är fallet, vad är din favoritfunktion (s)?

 iOS 9 webbplatsen artiklar

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Utvalda omdöme

Apple debuterar iOS nio offentliga förhandsvisning för iPhones, iPads, Hur man kan förbättra din iPhone och iPad batteritid med iOS 9, Hands-on med Apple iOS 9 (i bilder)

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet