HP och Google syftar till småföretag med “IT i en låda” Apps SMB

Med Android och Chromebook hårdvara under sitt bälte, kommer HP nu knacka dess massiva nätverk av återförsäljare för att sälja en Google Apps for Business och tjänster bunt till SMB.

HP lanserar “det i en låda”, en blandning av mjukvara och hårdvara från Google och sig själv, att HP: s nätverk av återförsäljare att sälja till SMB-kunder. För att göra det, har företaget också anslutit sig till Google Apps for Business återförsäljarprogram.

Men HP kommer att göra mer än att sälja Google Apps för företag. HP har redan sin Android hybrid SlateBook x2 och skiffer tablett, liksom sin egen, Pavillion Chromebook, så att potentiella kunder kan välja antingen dess Windows 8 enheter eller de i linje med Googles operativsystem. Det i en låda kommer att kombinera teknik över utskrift och datorer som faller under Tryckning och Personal Systems Group det samman förra året.

IT i en låda paket kommer att bestå av Google Apps, HP-datorer, skrivare, hanteringskonsol, administration och support.

HP konstaterar att mer än fem miljoner företag använder sig av Google Apps for Business, erbjuda sina återförsäljare en ansenlig marknad pitch ny hårdvara och IT-förvaltningstjänster till.

Det noterar också att dess syfte att så småningom “omfatta all teknik SMB behöver”, som kan naturligtvis omfatta övriga kategorier som nätverk.

Produkten kommer att släppas i juli i USA och hela världen senare i år. HP konstaterar att SMB paket så småningom kommer att leverera integrerade konsoler för återförsäljare, IT-administratörer och slutanvändare att ge enkel tillgång till hela lösningen, inklusive Google Apps for Business.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7