HPE uppdateringar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand

Hewlett Packard Enterprise meddelade tisdag den senaste versionen av sin Vertica analysprogram, samt nya maskininlärningsförmåga för Haven Ondemand.

Vertica fokuserar på analys av strukturerad information, såsom data som lagras i rader och fält. Den senaste iteration, Vertica 8, med kodnamnet “Front” introducerar en enhetlig arkitektur och nya in-databas analysfunktioner.

Så långt och snabbt som cloud computing är att bädda in sig i företaget, kvarstår många molnbeständiga applikationer och tjänster.

HPE säger Vertica 8 är utformad för att hjälpa företag att utvinna underrättelser från data som finns i flera silor över datacenter, inklusive på plats, privat, och offentliga moln, och i Hadoop sjöar uppgifter.

Med Vertica in-databas lärande maskin algoritmer, kan lagen inbyggt skapa och distribuera R baserad maskin inlärningsmodeller direkt i programmet. Vertica 8 är också optimerad för både AWS och Microsoft Azure moln distribution och omfattar ytterligare stöd för att komma åt data från Amazon S3.

HPE sa att det är också gjort förbättringar av plattformens rörelsedata och orkestrering förmåga att hjälpa användarna läsa in data så mycket som 700 procent snabbare än tidigare, över hundratusentals kolumner.

Förutom Vertica uppdateringen meddelade HPE Haven Ondemand Kombinationer, en ny komponent till Haven Ondemand molnplattform som tillhandahåller avancerade maskininlärnings API: er.

HPE touts Ondemand Kombinationer som det snabbaste sättet att lägga till intelligens till appar. Detta beror på att plattformens färdiga katalog av kognitiva tjänster och en ny en dra och släpp-gränssnitt. Utvecklare kan också länka samman flera maskininlärning API och kopiera och klistra in koden direkt i sina utvecklingsprojekt, sade HPE.

HPE Haven Ondemand Kombinationer gör att utvecklare att förbättra tiden till marknaden och ROI för applikationsutveckling och IT-moderniseringsprojekt med snabb integrering av kognitiva tjänster som syftar till att påskynda utvecklingen med färre rader kod, minskad testning med återanvändbara API och förbättrad app prestanda med färre API-anrop och mindre latency “HPE sade i ett blogginlägg.” Kombinationer är det snabbaste sättet att lägga till intelligens till appar och öka ROI för ditt företag. Det är som plug-and-play lärande maskin för företag appar.

Både Vertica 8 och Haven Ondemand Kombinationer kommer att göras allmänt tillgänglig under HPE finans fjärde kvartalet.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

speciell funktion

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september