IBM lanserar affärsanalyssystem

IBM på tisdag presenterade ett affärsanalyssystem — en bunt förkonfigurerad och optimerad hårdvara och mjukvara — utformats för att skära installationstiden.

Systemet är utformat för att komplettera och förbättra IBMs befintliga affärsanalystjänst. Systemet kommer också att ha valfri business intelligence och data mining programvara. IBM Business Analytics System kommer att finnas tillgänglig 29 september.

Big Blue mål är att flytta analys från att reagera på händelser till att förutsäga dem. Bunten, dubbad IBM Smart Analytics System, inkluderar hårdvara, mjukvara, lagring och tjänster. Systemet lovar att sätta olika datapunkter i ett visualiseringssystem.

I april, IBM rullade ut en service enhet med fokus på Business Analytics. För den senaste systemet, IBM räknar Blue Cross och Blue Shield Association, Sterling Sparbank och detaljhandelskedjan Dillard.

I en intervju, Bernie Spang, chef för produktstrategi och marknadsföring informationshantering, gjorde följande punkter

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

? IBM att använda AI att tämja stora uppgifter i sitt andra afrikanska forskningslabb

IBM Watson: Här är vad en filmtrailer skapad av en AI ser ut

Målet med systemet är att leverera ett system som är utformat, byggt och konstruerat för affärsanalys i dagar inte månader,. Den främsta försäljningsargument i systemet är att kunderna kan spara på arbetsmarknaden som skulle krävas för att optimera ett liknande system. “Det finns en tid för att värdera och kostnadsreduktion i att dra nytta av ett system som är utformat för ett analys arbetsbelastning”, säger Spang,. Set-up och installationstjänster är en del av paketet,. Systemet är inte anpassat till någon vertikal. , prissättning kommer att avslöjas närmare i september tillgänglighetsdatum.

IBM lanserar branschplattformar, blockchain enhet och byter Global Business Services Exec

Algoritmer allt: Kan IBM automatisera affärsbeslut, IBM lanserar affärsanalystjänster enhet, Ögon prognosmodeller, IBM levererar starkt andra kvartal, ups 2009 resultatutsikterna

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, stora datamängder, IBM att använda AI att tämja stora uppgifter i sitt andra afrikanska forskningslabb, artificiell intelligens, IBM Watson:? Här är vad en filmtrailer skapad av en AI ser ut , CXO, IBM lanserar branschplattformar, blockchain enhet och byter global business services Exec