Informatica stavar upp C-svit med VD, CMO, CFO och ordförande

Det finns blanda däck, och sedan finns det Informatica med en helt ny däck.

Högst upp, datamjukvaruföretag officiellt heter tf VD Anil Chakravarthy som permanent VD.

Chakravarthy har tjänat i rollen under tiden sedan augusti. Före Informatica, Chakravarthy serveras i en mängd olika ledarroller på säkerhetsjätten Symantec för nästan ett decennium. Chakravarthy har också återuppta punkter på VeriSign och McKinsey & Company.

En annan chef som har befordrats sedan läggs till styrelsen i augusti är Bruce Chizen, som har övertagit rollen som arbetande styrelseordförande.

Avrundning ut de nya utnämningarna är Jim Davis som vice VD och Chief Marketing Officer och Doug Barnett som vice VD och finanschef.

Davis kommer närmast Informatica från analysmjukvaruföretag SAS, där han tillbringat de senaste 21 åren i en rad olika roller. Han senast tjänstgjort som vice VD och Chief Marketing Officer på SAS, ansvarig för den globala strategiska inriktning och marknadsföring.

Barnett tjänade senast som vice VD och finanschef på vård IT-leverantör TriZetto Corporation, där han var ansvarig för alla ekonomirelaterade funktion. Före TriZetto, Barnett var finanschef för konsultföretaget AlixPartners samt Senior Vice President för finans vid UGS PLM Software, som så småningom köptes av Siemens.

De nya chefer gå Senior Vice President och Chief Information Officer Ginna Raahauge, som lockades bort från Riverbed i juli förra året.

Stora datas stora problem: Hur få det att fungera i den verkliga världen, 2015: Enterprise IT behöver inte vara en Sci-Fi dystopi, The CISO, CIO, VD, eller du: Vem är egentligen ansvarig för cyber?

Informatica meddelade i april att det skulle gå privat i en $ 5,3 miljardaffär där riskkapitalbolaget Permira och Canada Pension Plan Investment Board skulle förvärva bolaget med en hastighet av $ 48,75 per aktie. Salesforce och Microsoft också var och köpte en andel.

Affären gick igenom i augusti 2015 vid vilken tidpunkt Chakravarthy var värvning som tillförordnad VD.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst