Inte nöjd med iOS 6 Kartor, få Telenav s Scout Plus gratis i ett år

Uppdateringen Apple iOS 6 släpptes igår, jag installerade det på min nya iPad, och jag har sett en hel del klagomål om nya iOS 6 Kartor Apple. Jason O’Grady frågade om, den nya Maps passerar eller inte, och visade ett par skärmdumpar. Jag tycker inte att det är fruktansvärt och tror att det kan vara OK för de flesta människor, men det är ett steg tillbaka från Google Maps för det mesta. Om du vill prova en annan lösning, så jag rekommenderar starkt att du installerar Telenav Scout fredagen 21 september eftersom de erbjuder kostnadsfri tjänst för ett år på grund av en iOS uppgradering snafu.

Telenav var en av de första att få röstinstruktioner GPS-navigering till iPhone tillbaka i 2009 med AT & T Navigator och deras senaste Scout produkt ser bra ut. Scout kommer som en gratis applikation med avancerade funktioner som offline navigering, trafikinformation i realtid, och mer som en del av deras scout Plus-app uppgradering. Om du installerar appen dag eller i morgon kan du få Scout Plus tjänsten gratis i ett år. Detta är $ 24,99 värde och om du inte är så nöjd med Apples nya kartor lösning sedan ta Scout nu och åtminstone ge det ett försök gratis.

BTW, de också precis lanserat Scout för Android så ge det ett försök på din Android smartphone också.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien