Mer information om Amazons Fire HD $ 49 4G-för-ett-årigt program

Förra veckan, när jag skrev, Hur man besluta om du köper en stor Kindle Fire HD eller iPad ?, jag nämnde att jag var inte säker på vad som händer med priset på 4G efter utgången av det första året av $ 49 4G hantera att Amazon erbjuder.

Tja, visar det att ut läsare Bruce beslutat att undersöka saken. Använda otro detektiv färdigheter (han kontaktade Amazons kundtjänst), Bruce kom upp med definitiva svar på affären.

Bruce var tillräckligt bra för att dela med mig breven fick han tillbaka från Amazon, och jag presentera dem till dig (något redigerat för att ta bort ovidkommande fluff).

Enligt Amazon

Den $ 49,99 datapaket är endast tillgänglig för det första året av tjänsten. Data planer efter ett år kommer att ändras i enlighet med de planer som erbjuds av tjänsteleverantören AT & T.

Vid denna tid finns det inga särskilda uppgifter planer som erbjuds av AT & T för Kindle Fire HD 8,9 “efter det första året. AT & T ger sina egna data planer och all denna information har uppdaterats i AT & T webbplats.

För din bekvämlighet här är länken för jämförelse av de planer som tillhandahålls av AT & T.

Bruce frågade också om han är låst till AT & T. Amazon svarade: “Din Amazon.com konto är inte låst till AT & T.”

Även om vi hade ganska mycket antog Kindle Fire HD skulle ansluta till mobila WiFi-hotspots, Bruce nått ut till Amazon och fick en officiell förtydligande

Ja, kan du göra det, så länge som din mobiltelefon använder 802.11b, 802.11g, 802.11n, på frekvensen 2,4 GHz, kan du använda den som en hotspot och ge tillgång till Kindle.

Kindle Fire stödjer offentliga och privata Wi-Fi-nätverk eller hotspots som använder den frekvensen, eller företagsnätverk med stöd för WEP, WPA och WPA2-säkerhet med hjälp av lösenord autentisering.

Kindle har inte stöd för att ansluta till ad-hoc (eller peer-to-peer) Wi-Fi-nätverk.

Officiell Helpie McHelpypants Bekräftelse

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Amazon, Amazon dyker djupare in livsmedelsindustrin med gratis restaurang leveranser, Smartphones, Motorola meddelar $ 149 Moto G4 Spela i USA, nu tar förbeställningar, e-handel, Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid

Vi har en fantastisk gemenskap här på hemsidan och medan vi har ibland haft en del meningsskiljaktigheter i kommentarområdet, läsarna här på webbplatsen är oerhört fyndiga i alla delar av tech.

Jag vill uppmuntra den typ av informationsutbyte Bruce gjorde, och så jag presentera vårt officiella hemsidan DIY-IT Helpie McHelpypants Kvittering (av juridiska skäl kan vi inte kalla det en “award”).

Om du ger någon användbar information som jag använder i en artikel, eller svara på en fråga som vi har utforskat här i DIY-IT, du kan bli nominerad till att bli en Helpie McHelpypants Bekräftelse Mottagare, vilket i princip innebär ditt namn går på på Helpie McHelpypants Sida av Fame.

Nu, jag kan inte garantera att jag kommer att se allting hjälp postade i kommentarerna, eller ens få läsa alla dina e-postmeddelanden, men jag ska försöka att lägga märke till stora insatser och erkänna dem på sidan of Fame.

Särskilt tack till Bruce och till er alla framtida Helpie McHelpypants bekräftelse mottagare. Ha kul DIY-ITing och gå vara helpie.

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Amazon dyker djupare in livsmedelsindustrin med gratis restaurang leveranser

Motorola meddelar $ 149 Moto G4 Spela i USA, nu tar förbeställningar

Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid