Microsoft anlitar kanalpartners för en hjälpande hand säljer Ytor som företaget

Microsoft tar en ny tack till att sälja sina Surface tabletter till företagskunder köpare i Europa, tillkännager 17 nya Surface kanalpartners som kommer att prygla enheter och tillhörande tjänster.

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Microsoft har varit försiktiga – kanske alltför försiktig – med dess yta tablett. Det är dags att plocka upp takten innan det förlorar någon mer mark.

Nästa steg i Microsofts, mätt “strategi, att skifta dess långsamma säljande, Surface Pro och Surface RT i icke-amerikanska marknaderna kommer att vara att använda kanalpartners att hjälpa till med företagsmarknaden.

Microsoft började sälja till företagskunder i USA med hjälp av partners den 1 juli, medan de övriga 29 marknader där skiffer är till försäljning, kan det köpas endast direkt från Microsoft eller genom, en liten uppsättning av återförsäljare. Beslutet genom en vägspärr i vägen för företagets partiköp, och har inte visat sig vara ett lyckat drag av Microsoft.

Från och med torsdag men 17 nya partners i Europa kommer att börja sälja Surface enheter till företag och offentlig sektor i länder som Österrike, Belgien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien. UK partners inkluderar Phoenix, SCC och SoftCAT.

Ytterligare marknader kommer att tillkännages inom de närmaste veckorna, enligt Cyril Belikoff, chef för Microsoft Surface.

Under “två nivåer” modellen Microsoft antogs i USA, kommer auktoriserade återförsäljare att sälja Ytan Auktoriserade Surface återförsäljare, som sedan kan sälja på enheterna tillsammans med wraparound tjänster till Microsofts kunder inom den kommersiella, utbildning och offentlig sektor.

Snarare allt kommer återförsäljare även att erbjuda värdehöjande tjänster, inklusive tillgång märkning, anpassad avbildning, kitting, på plats service och support, enhet återvinning och dataskydd.

Kanalen expansionsprogram kunde inte komma förr för Microsoft, som nyligen, registreras en $ 900m nedskrivning, på Surface RT lager och har sänka priset på enheten med ca $ 150 i USA och Europa.

Medan, Surface RT prissänkningar var global, tappar priset för Surface Pro i USA till augusti inte utvidgas till Europa.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien