Microsoft frågor fix för en yta Pro firmware glitch

Det är tisdag den 14 januari den första Microsoft Patch tisdag av 2014. Som har varit fallet med de flesta av de senaste Patch tisdagar, är Microsoft patchning sina Windows 8.x. Surface tabletter.

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Som en del av dagens patch bunt, Microsoft utfärdar en fix till dess första generationens Intel-baserade Surface Pro firmware. Pro fix Surface kommer att finnas tillgänglig “senare i dag” för nedladdning från Windows Update. Denna korrigering åtgärdar problem användare haft med både typ Cover 2 och Touch 2 när du kör Windows 8.0 på Surface Pros.

Vad om Surface Pro 2 firmware patch det några väntade att vara ute i dag? Microsoft, drog i december Surface Pro 2 uppdatering från dess nedladdningssida, efter en firmware glitch orsakade ett antal av dem som försöker att installera i december Surface Pro 2 uppdatering att stöta på allvarliga batterilivsproblem. Uppdateringen December för Surface Pro 2 ingår en lapp som ursprungligen var avsedd att förbättra Surface Cover interaktion inklusive energispar sömn funktionalitet.

Jag har bett Microsoft om uppdatering Surface Pro 2 firmware. Jag hör från mina källor som fix för att man fortfarande i verken.

En Microsoft talesman sade: “Våra kunders erfarenheter är mycket viktiga för oss och vi arbetar hårt för att släppa ett uppdateringspaket så snart som möjligt.”

Det kan finnas fler Surface uppdateringar från Microsoft idag för övriga modeller enheter. Om det finns, är ingen noterat på Microsofts Surface Uppdatera Tidigare sidor för tillfället.

När det gäller icke-Surface specifika uppdateringar, Microsoft lappat fyra icke-kritiska säkerhetsfrågor, i dag. Listan över, icke-säkerhets centrerad plåster är längre, och innehåller ett antal Windows 8.x sådana.

Microsoft släppte, en fix för sina ARM-baserade Surface 2s tidigare denna månad som åtgärdats en skurk Bitlocker snabb fråga.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien