Moto preps Android 6,0 ​​uppgradering för Moto X Ren Edition

Vissa ägare av årets Moto X flaggskepp telefon kan ha en stor uppgradering av mjukvaran väntar på dem: Android 6.0 är i “blöt test” fasen för Motorola.

David Shuster, en Motorola Mobility Senior Director, tog till Google+ att tillkännage den kommande program

Förutsatt allt går bra med den begränsade uppgraderings tillgänglighet – och med tanke på hur “lager” Moto X-programvaran erfarenhet är, jag misstänker att det kommer att gå bra – allmän tillgång till Android 6.0 för handenheten kan ske före årets slut.

På torsdag, Google accelererade snabbt igenom alla de förbättringar och förändringar i sin nästa mobil programvara iteration. Här är genomgång av vad som är nytt för Android.

Motorola är vanligtvis bland de snabbaste Googles partner för att driva den senaste versionen av Android till sina enheter, främst på grund av grundläggande synsätt som krävs.

Istället för att skapa en flådda gränssnitt ovanpå Android använder företaget basen Android bygga och lägger bara några funktioner och appar till det.

Det är en av huvudanledningarna till min senaste Android inköp har varit Motorola-enheter – eller en Nexus telefon från Google – eftersom du vanligtvis inte behöver vänta länge för den senaste och bästa programvara.

Om du missade det, Android 6,0 ​​(aka: Marshmallow) ger funktioner som bättre batteritid genom Doze, mer detaljerade appbehörigheter, full enhetskryptering som standard för nya mobiltelefoner, Google Nu på Tap och integrerat stöd för minneskort, de kan agera som internminnet till Android-systemet.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien