NetApp nya flash portfölj lovar snabbare körningstider för tyngre arbetsbelastning

NetApp har förstärkt sin företags flash lagringsportfölj med nya produkter som syftar till att stödja tyngre arbetsbelastning men med högre priser och lägre kostnader.

, NetApp delar upp efter bättre än väntat finans Q3 resultat

I hjärtat av detta är NetApp nya, specialbyggda all-flash lagringsarkitektur, FlashRay.

Inställd på att rulla ut i begränsad beta senare i år med allmän tillgänglighet utlovats för 2014, kärnsäljargument är högre tillgänglighet gånger matchas med låg latens prestanda och mer effektiv infrastruktur för lagring tack vare inline deduplicering och komprimering.

Till exempel EF540, är ​​avsedd för data tung och resultatinriktad företag databasapplikationer. Med denna uppsättning, är NetApp lovande körtider upp till 500 procent snabbare än traditionella lagringsmiljöer.

Vidare hävdade Sunnyvale, Kalifornien-baserade företag som ingår redundant arkitektur kommer att eliminera driftstopp.

Dessutom, NetApp rullat ut en trio av nya high-end system för företagskunder datalagrings, tippad att öka input / output-operationer per sekund med över 80 procent och minska latensen med upp till 90 procent.

Jeff Janukowicz, en forskningschef vid IDC täcker solid state lagring och möjliggörande teknik, föreslås i förberedda kommentarer som NetApp driver all-flash arrayer i de vanliga, skriver att “en ny klass av matriser är låsa blixtens fulla potential och leverera kapacitet som accelererar prestanda, tillförlitlighet och effektivitet i företagets datacenter.

NetApp EF540 flash array är tillgänglig omedelbart och resten av FlashRay produktlinje är planerad att följa i början av nästa år.

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip