Prop-app lagra nivåer lika villkor

SINGAPORE – Det finns ett värde för förvaltningar som Singapores regering att genomföra ett offentligt App Store, enligt en analytiker baserad på ön tillstånd.

Dane Anderson, VD och vice VD för forskning vid Spring Research, berättade webbplats Asien torsdag i en intervju, plattformar som tillåter appar utvecklas centralt skulle kunna lösa integrations huvudvärk och leda till en mer effektiv användning av resurser.

Värdera vården som ett exempel, påpekade Anderson påpekar att e-journaler initiativ har ofta i det förflutna “utlösta upp” på grund av integrationsproblem såsom olika dataformat, förekomsten av olika tekniker och versioner, och brist på lämplig infrastruktur.

“En vård moln som utvecklats av hälsoministeriet, [skulle kunna göras] tillgängliga gratis [eller avgift] till alla sjukhus, labb, et cetera, med vissa integritet och säkerhet krav”, sade han.

I princip alla [organisationer] behov är en Internet-anslutning “, tillade han.” Kanske kommer det att finnas några andra säkerhetssystem som tumavtryck eller kort … de inte då nödvändigtvis den servern, de behöver inte programvaran – det förenklar [åtkomst till ett program] för dem enormt.

Anderson konstaterade “det finns en hel del möjligheter och potential” för en app butikskoncept inom den offentliga sektorn. “Denna förmåga att centralt utveckla och utvidga det till beståndsdelarna – företag eller konsumenter – är en mycket kraftfull sak.

Storbritannien, till exempel, undersöker initiativet. Förra månaden, UK regeringen CIO John Suffolk sade i ett online-forum som han vägde möjligheten att ett offentligt App Store, i samma anda som de som utvecklats av kommersiella aktörer som Apple.

I en media genomgång torsdag värd Hewlett-Packard att ta itu med moln möjligheter för Singapores regering konstaterade Anderson att cloud computing är ett av 10 tendenser inom den offentliga sektorn i Asien-Stillahavsområdet. Spring Research betonade i ett uttalande förra veckan att cloud computing och grön skulle man uppnå större antagande av landets offentliga sektorn inom en snar framtid.

C.C. Lee, global marknadsdirektör för adaptiv infrastrukturprogram på HP: s tekniska lösningar grupp noterade “framväxten av en hel del” fallstudier av cloud computing som kan gälla för Singapores regering.

Dock kommer cloud computing inte ersätta traditionell infrastruktur – organisationer kommer att anta en hybridmodell av datorer, sade han. Organisationer, däribland organ inom den offentliga sektorn måste ta hänsyn till användarnas krav och känslighet information för att avgöra vilken typ av molnmodell att fullfölja.

Vanligtvis organisationer besluta först vilka typer av beräkningsarbetsbelastningar som bör förbli dedikerade inom deras organisation, och de som kan delas eller outsourcas, varefter de anser en lokal eller off-premiss lösning.

Cloud computing “tillför en tredje dimension”, sade Lee, som organisationer har nu att överväga provisione en intern moln inom bara ett datacenter, välja privata moln för att koppla upp flera datacenter, eller flytta till allmänheten moln.

Nyckeln till en sådan omvandling är “hänsynslös standardisering” och flexibilitet i inköp, tillade han.

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt

SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt, stora datamängder, de smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb, Robotics, bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer

Den smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb

Att bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer