Tidigare Microsofts vd Steve Ballmer arbetar på hemsidan att förstå regering

Tidigare Microsofts vd och ägare av Los Angeles Clippers Steve Ballmer lanserar en webbplats för att förstå regeringen.

Ballmer avslöjade i en intervju med Business Insider den nya webbplatsen kommer att visa vad regeringen gör och hur det egentligen finansieras.

Steve Ballmer har haft en bestående inverkan på Microsoft, dess partners, kunder och konkurrenter. Här är en tillbakablick på hans bestående arv.

“Det är mest en övning som jag tycker skulle kunna tankeväckande. Just nu är jag ganska eldas upp och det finns några intressanta saker i det,” Ballmer berättade Business Insider.

Ballmer, som är inte den enda på projektet, insisterar på webbplatsen kommer inte att vara politisk-in-karaktär – snarare forskning som drivs som den årliga 10k arkivering offentliga företag gör hos Securities and Exchange Commission, eller analytiker rekommendationer finansiella för bestånd.

Det visar sig faktiskt ut att vara mycket svårare att verkligen förstå regering över statliga lokala och federala “, säger Ballmer.” “Det finns ingen VD för regeringen.” Men om du var VD för en dag på regeringen, skulle du ha verktyg och rapporter och resurser för att titta på regerings hur ett företag skulle titta på sina branscher, dess utgifter, sina intäkter?

Webbplatsen kommer inte att göra några prognoser, förutsägelser, eller notera politik.

“Kalla det som en” 10k för regeringens vi har arbetat på med en hemsida, med ytterligare data “, säger Ballmer.

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lanseringen, Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Mobility, Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre, Cloud, Azure, Office 365: Microsofts två nya molnområden tackla uppgifter integritetsfrågor

Du kan läsa hela intervjun med anekdoter om Ballmer arbete på Los Angeles Clippers, i Business Insider.

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

? Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre

Azure, Office 365: Microsofts två nya molnområden tackla uppgifter integritetsfrågor